Katkıda bulunmak için:

Fotoğraflarınızla katkıda bulunmak için e-mail adresimiz: kahveciguzelleri@gmail.com

6 Ağustos 2012 Pazartesi

KADIKÖY'DE KAHVE KEYFİ

Bu kahve fincanı bir cumartesi günü  Kadıköy'de yaptığımız  keyfe tanık olmuş. Karı koca karşılıklı höpürdetmişiz.





Burası; Türk kahvesini hem satın alıp hem oturabileceğiniz kahvehanelerin olduğu tarihi Kadıköy Çarşısı'ndaki Fazıl Bey...

Migros'un karşı sokağı bu tür Türk kahvecileri ile doludur, karşılıklı olarak... Zencefillsinden tutun, sakızlısına kadar tüm aromaları deneyebilirsiniz. Bana sorarsanız, klasik kahve derim ama hepsini de denemişimdir:) Daracık sokakta, iç içe masalarda, komşu komşu   muhabetlerle kahve içmek  burada ayrı bir keyiftir. Kışın hemencecik sokak sobalarını  yakarlar, öyle ki sokak ısınır neredeyse... Yolunuz düşerse  mutlaka  uğrayın derim.

Gönderen: laleninbahcesi

4 yorum:

  1. İnşallah birgun icmek kısmet olur :) hoş bir ani blogu olacak burası ,tüm emegi gecen kahveci güzellerine sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Asisim seninle içtik burada kahve, hatta ben zencefilli içmiştim. Enise de vardı yanımızda, onun da resmi olacaktı, bundan sonra da onu koyarım.

    kahvecigüzeli lale:)

    YanıtlaSil
  3. zencefıllısını merak ettım sımdı...

    YanıtlaSil
  4. Burada tek başına kahvemi höpürdetip gelen geçeni seyrederek hem kalıbı dinlendirmek, hem de bi cigara tellendirmek sık sık yaptığım ve çok sevdiğim bir şey. Tabii dostlarla da apayrı bir zevk.

    YanıtlaSil