Katkıda bulunmak için:

Fotoğraflarınızla katkıda bulunmak için e-mail adresimiz: kahveciguzelleri@gmail.com

6 Ağustos 2014 Çarşamba

SICAĞA KARŞI SOĞUK KAHVE





Mekan: Caribou Cafe/Ankamall-Ankara




Gönderen: Leylak Dalı



6 yorum:

  1. Afiyet olsun sıcaklardan bunaldık.Blogunuza devamlı yorum yapıyorum ama bir sorunmu oluyor bilemedim.Başkasına gönderdim yine başaramazsam sessiz takibe devam sevgiler Türkan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkan Hanım, Leylak Dalı blogum adsız yorumlara kapalı, bir-iki münasebetsiz yorum nedeniyle böyle yapmak zorunda kaldım. Acaba o nedenle mi bırakamıyorsunuz yorum, takip ettiğinizi bilmek bile yeterli, çok teşekkürler ve sevgiler...

      Sil
  2. Sevgili Leylak Dalı cevabınız için teşekkürler.Size yorum yapabilmek için gooele'dan email adresi aldım.Ankara mezarlık ziyareti yazınıza Türkan KARABACAK olarak yorumum çıktı cevap da aldım.Daha sonra yorumlarım bu şekilde neden gitmedi diye üzüldüm.Ben zaten sizleri yıllardır sessizce okuyorum sorun yok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba neden öyle oluyor anlamadım Türkan Hanım, blogspotun ne yapacağı belli olmuyor ki. Siz en iyisi buraya yapın yorumları, ben okurum. Çok sağolun, ne güzel böyle takipçiler olduğunu bilmek. Kucak dolusu sevgiler yolluyorum...

      Sil
  3. Ankara yazılarınız benim de anılarımı canlandırıyor.Ben de Aydınlıkevler Türk-İş Bloklarında doğup büyüdüm.26 sene sonra evlilik nedeniyle İzmir'e geldim.Yenimahalleyi de bilirim tabi.Geçen gün Milli Kütüphane yazınızda anılarıma götürdü beni karşısında ki Enerji Bak.da yıllarca çalıştım önce Kızılay'da idik sonra oraya geçtik.Biraz da Kızılay, Sakarya taraflarına gidin benim için inşallah seneye ben de gideceğim Ankara olunca çenem düştü sevgiler Türkan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz istersiniz de gitmez miyim Türkan Hanım, seve seve :) Sevgiler...

      Sil